Hoe maak ik mijn actie aan?

Via deze actie website is het mogelijk je actie aan te maken voor Mensen met een Missie. Hieronder leggen we je uit hoe je jouw persoonlijke actie kunt aanmaken voor Mensen met een Missie:

1. Registreer jezelf
2. Actie aanmaken

Stap 1 Registreren
Voor je in actie kunt komen voor jouw favoriete goede doel moet je jezelf registeren op deze website. Kies bij het menu item [KOM IN ACTIE] voor de optie registreren (NAW gegevens) of klik op de button ‘Start je eigen actie’ op de homepage. Weet je genoeg en wil je nu direct je actie online gaan zetten, Klik dan hier.

Op het registratieformulier kun je vervolgens al je gegevens invullen, tik de controle code over en druk op de button. Als je klaar bent krijg je een e-mail met daarin een activatie link. Klik op de activatie link en je kunt nadat je ingelogd bent op deze website je actie aanmaken. Je komt dan bij de volgende stap uit.

Stap 2 Actie aanmaken
Klik hier om je actie aan te maken als je ingelogd bent op deze website. Bedenk nu een aansprekende titel voor je actie en vertel wat je precies gaat doen. Upload voor zover mogelijk een foto van jezelf en eventueel een youtube filmpje. Geef het streefbedrag in dat je denkt op te halen met jouw persoonlijke actie voor jouw goede doel. Klik vervolgens op ‘VERSTUREN’ en je actie staat online! Dat is alles. Nu alleen nog maar ACTIE VOEREN!

Hoe maak ik mijn geefpagina op?
Je moet geefpagina up2date houden. Klik boven aan op Ingelogd als [je naam] en voeg foto's, blogs, avatars en meer informatie over je actie toe.

Hoe voer ik actie?
Nu je actie online staat als je een van voorgaande 2 opties hebt gebruikt kun je beginnen met het te vertellen aan al je bekenden waaronder je familie, vrienden en collega’s. Vraag ze of ze jouw actie willen steunen en daarmee jouw favoriete goede doel waarvoor je actie voert! Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de ‘Tip een Vriend’ optie gebruiken op je geefpagina. Wil je tips hoe je jouw actie tot een groot succes kunt maken? Ga dan naar ‘Tips’ in het hoofdmenu of klik hier.

Heel veel succes met je actie op Mensen met een Missie | geef.nl! Wil je je direct laten registreren als actievoerder? Klik dan hier.